• Lorem ipsum

Afhaling

Kom je zelf je fonkelnieuwe aanwinst afhalen? Wij bellen je zodra de volledige bestelling geleverd is in ons magazijn. Je kan voor afhalingen alle dagen bij ons terecht, behalve op dinsdag, zondag en feestdagen.

Levering

Wij kunnen ook aan huis leveren als je dit wenst. We bellen je op om een afspraak te maken zodra alles op je staat te wachten in ons magazijn. De goederen worden dus in één keer gebracht en worden geleverd in de fabrieksverpakking. Een levering kost 35 euro en zetten de meubels voor de deur bij je af. 

Belangrijk om op te letten, kijk zeker op voorhand of de meubels die u besteld heeft wel binnen kunnen. Is de deur breed genoeg? Kan het misschien via de raam? Kan ik draaien met mijn meubels in de gang? 

Tijdens de levering bellen we een half uurtje op voorhand. En een dag voor levering bellen we u nog eens op om alles te overlopen en u een tijdspanne te geven van vier uur. 

Heeft u toch nog vragen? 

Aarzel niet om ons te contacteren

Retourneren

Volgens het Wetboek van Economisch Recht heeft de consument het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.

Elk besteld artikel dat onder het herroepingsrecht valt kan binnen 14 kalenderdagen worden teruggebracht, te tellen vanaf de dag dat de klant de verkoper heeft op de hoogte gebracht van zijn wil om de overeenkomst te herroepen. Het artikel dient teruggestuurd te worden naar volgende adres: O&O Trendy Wonen, Boomsesteenweg 35, 2627 Schelle. De klant wordt naar keuze terugbetaald of ontvangt een tegoedbon.

De klant kan ook het artikel binnen de veertien kalenderdagen per post terugzenden. Het artikel dient dan te worden verpakt in de originele verzenddoos samen met het retourformulier te worden verzonden aan volgend retouradres: O&O Trendy Wonen, Boomsesteenweg 35, 2627 Schelle.

Aan retour zijn naast eventuele verzendingskosten geen kosten noch enige vergoeding verbonden.