• Lorem ipsum

Afhaling

Kom je zelf je fonkelnieuwe aanwinst afhalen? Wij bellen je zodra de volledige bestelling geleverd is in ons magazijn. Je kan voor afhalingen alle dagen bij ons terecht, behalve op dinsdag, zondag en feestdagen.

Levering

Stoeplevering
Wij kunnen ook aan huis leveren als je dit wenst. We bellen je op om een afspraak te maken zodra alles op je staat te wachten in ons magazijn. De goederen worden dus in één keer gebracht en worden geleverd in de fabrieksverpakking. De prijs van een levering hangt af van de locatie en het eventuele verdiep waarop de goederen geleverd dienen te worden. Voor het correcte bedrag neemt u dus best contact met ons op. 

Levering met lift
Een levering met ladderlift is mogelijk tot en met de zesde verdieping. We zetten de goederen ongemonteerd bij u binnen. 

  • Bij levering vragen we om zeker 20 meter parkeerplaats te reserveren. Indien nodig dient u parkeerverbodsborden aan te vragen bij de gemeente.
  • Belangrijk om op te letten, kijk zeker op voorhand of de meubels die u besteld heeft wel binnen kunnen. Is de deur breed genoeg? Kan het misschien via de raam? Kan ik draaien met de meubels in de gang? Twijfel hierover? Stuur ons gerust even foto's hoe u woont en afmetingen van uw raam/deur zodat we een inschatting kunnen maken of de levering vlot kan gebeuren.
  • Tijdens de levering bellen we een half uurtje op voorhand. Een dag voor de levering bellen we u nog eens op om alles te overlopen en u een tijdspanne te geven van vier uur. 

Heeft u toch nog vragen? 

Aarzel niet om ons te contacteren

Montage

We hebben ook een montageteam beschikbaar. Als je graag hebt dat we je meubelen monteren, laat het ons even weten via e-mail of telefoon. Het tarief hiervoor is 35 euro per uur/per persoon en men komt steeds met twee personen. De levering en montage gebeuren vaak niet op dezelfde dag omdat dit om een ander team gaat. We spreken met jou af wanneer de levering en montage kan plaats vinden.

  • Doe de pakketten niet op voorhand open, anders kunnen de onderdelen door elkaar raken.
  • Soms moeten er meubelen opgehangen worden aan de muur. Het boren van de gaatjes in de muur gebeurt met de grootste zorg, maar hou er toch rekening mee dat dit volledig gebeurt op risico van de klant. De monteurs of de winkel kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele schade aan de muur, pleisterwerken of leidingen.
  • Vind je het gemakkelijker dat ons montageteam ook het verpakkingsmateriaal meeneemt na de montage? Laat dit dan even op voorhand weten. Anders hebben ze geen plaats genoeg in de auto en wordt het voor onze mensen een beetje krap.

Retourvoorwaarden webshop

Volgens het Wetboek van Economisch Recht heeft de consument het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.

Elk besteld artikel dat onder het herroepingsrecht valt kan binnen 14 kalenderdagen worden teruggebracht, te tellen vanaf de dag dat de klant de verkoper heeft op de hoogte gebracht van zijn wil om de overeenkomst te herroepen. Het artikel dient teruggestuurd te worden naar volgende adres: O&O Trendy Wonen, Boomsesteenweg 35, 2627 Schelle. De klant wordt naar keuze terugbetaald of ontvangt een tegoedbon.

De klant kan ook het artikel binnen de veertien kalenderdagen per post terugzenden. Het artikel dient dan te worden verpakt in de originele verzenddoos samen met het retourformulier te worden verzonden aan volgend retouradres: O&O Trendy Wonen, Boomsesteenweg 35, 2627 Schelle.

Aan retour zijn naast eventuele verzendingskosten geen kosten noch enige vergoeding verbonden.

Opgelet: voor de webshop gelden andere voorwaarden dan in onze winkel. De voorwaarden bij aankoop in de winkel staan achteraan je bestelbon.