• Lorem ipsum

Niets gaat boven languit in een zachte zetel ontspannen na een stresserende dag, vind je niet? Maar is dat nu net waar je naar op zoek bent of is de jouwe wel aan vervanging toe? Voor knappe, comfortabele zetels, moet je bij O&O Trendy Wonen zijn!

Want van onze collectie zetels krijg je zonder twijfel meteen dat wauw-gevoel.

ZETELS VAN UITSTEKENDE KWALITEIT

Je denkt al snel dat design zetels en een laag prijskaartje niet hand in hand kunnen gaan. O&O Trendy Wonen bewijst het tegendeel! We hebben designmerken onder ons dak zoals de Italiaanse toppers Max Divani, Bardi, Nicoletti, het hippe Belform van eigen bodem en ons eigen huismerk Raffino. Merken die één voor één zetels aanbieden waarbij het zitcomfort, de hoogste kwaliteit en jouw persoonlijke smaak centraal staan.

Voor knappe, comfortabele zetels, moet je bij O&O Trendy Wonen zijn!

ALLERLEI SOORTEN ZETELS

Elke woonkamer is verschillend en er bestaan dus ook tal van mogelijkheden om een ruimte aan te kleden. Bij meubelwinkel O&O Trendy Wonen stellen we diverse zetels ter beschikking in eindeloze opstellingen. Een ruim hoeksalon met verstelbare rugkussens en armleuningen, kleine zetels zoals een knusse tweezit met longchair of driezit met relax: we hebben het allemaal. Ook heb je vaak de keuze uit een linkse of rechtse opstelling zodat je meubelen perfect in je interieur passen. Of heb je liever een salon dat volledig op je wensen afgestemd is?

Van onze collectie zetels krijg je zonder twijfel meteen dat wauw-gevoel.

We bieden zetels aan op maat waarbij jij de afmetingen bepaalt.

DESIGN ZETELS IN ÉLKE STIJL

Strakke zwarte design zetels, hippe zetels in een kleurrijk tintje, landelijke zetels om van tot rust te komen … We hebben voor ieders interieursmaak een knap salon in huis met bijpassende salontafel. Zo geven we je enerzijds de kans om het model van zetels uit te kiezen, of dat nu modern, klassiek of tijdloos is. Anderzijds heb je een heel wat mogelijkheden op het vlak van kleuren en bekledingen. Denk hierbij aan zetels in een zachte, aangename stof, duurzame ledersoorten of kunstleder in een uitgebreid kleurenpalet.

GENIET VAN ONZE COMFORTABELE ZETELS

Lijkt het je ook wel wat om je gasten te ontvangen in moderne of landelijke zetels? Kom dan langs in onze meubelwinkel om de troeven van onze zetels te ontdekken. Daarnaast is O&O Trendy Wonen dé plek voor het totaalpakket, want ook matching sierkussens of stijlvolle tapijten zijn bij ons verkrijgbaar.

ONTDEK HIER ONS AANBOD ZETELS.