• Lorem ipsum

Ben je op zoek naar een nieuw salon? Zijn de meeste zetels echter te groot voor jouw woonkamer? Wil je graag een relaxzetel in jouw salon integreren, maar past de volledige zetel er dan niet meer in? Bij O&O Trendy Wonen vind je zetels op maat. Je kan dus een salon kopen waardoor ineens elke zetel mogelijk wordt in jouw huiskamer. Bovendien is elke zetel op maat verkrijgbaar in verschillende kleuren en/of materialen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Lees dan nu verder.

HOEZO EEN ZETEL OP MAAT?

Soms is het niet mogelijk om jouw nieuwe droomsalon te kopen omdat je gewoonweg te weinig plaats hebt in je woonkamer. Een zetel op maat kan op zo’n moment de oplossing bieden! Zo kies je zelf welke zetel je wil, en hoef je niet bang te zijn dat de zetel van jouw dromen niet zal passen in je living. Het is echter niet mogelijk om een zetel af te snijden op eender welke plaats. Wanneer je een zetel op maat koopt, is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat zetels worden opgebouwd met verschillende modules. Zo’n zetelmodule bestaat telkens uit een gedeelte van minstens 20 cm. Door een combinatie te maken van verschillende delen van een zetel, creëren wij jouw perfecte zetel.

Bij O&O Trendy Wonen vind je zetels op maat.

MOGELIJKHEDEN VAN EEN ZETEL OP MAAT

Geef je de voorkeur aan een zetel op maat in stof of twijfel je nog over leder? Geen probleem, bij ons kan je zowel kiezen voor een zetel op maat in stof, leder of leder look. Daarnaast hebben we ook een ruim gamma van uiteenlopende kleuren waardoor je zonder twijfel een zetel vindt die een meerwaarde voor je woonkamer is. Met modules in verschillende kleuren en materialen maken we samen een zetel op maat die past binnen jouw interieur. Verder doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. We kiezen dus steeds voor zetels die gemaakt worden met kwaliteitsvolle materialen.

Bovendien is elke zetel op maat verkrijgbaar in verschillende kleuren en/of materialen.

EEN ZETEL OP MAAT VAN JOUW STIJL

Is jouw salon toe aan een make-over? Wil je na het lezen van deze pagina een nieuwe zetel aanschaffen en spreekt een zetel op maat je aan? Kom dan zeker eens langs in onze showroom! We helpen je graag verder. Breng simpelweg de afmetingen van je woonkamer mee, en we zorgen voor jouw ideale zetel op maat.