• Lorem ipsum

Wanneer je een trendy salon en een volledige set meubelen voor je woonkamer gaat shoppen, staat ook een mooie salontafel ongetwijfeld op je checklist. Want laten we eerlijk zijn: een stijlvolle, efficiënte salontafel is toch wel onmisbaar in jouw interieur. Ben je nieuwsgierig naar ons gamma? We geven alvast een voorsmaakje van de diversiteit aan salontafels die je in onze meubelwinkel kunt vinden.

EEN DESIGN SALONTAFEL UIT ONZE COLLECTIE

Heb je een bepaald type salontafel voor ogen dat prachtig in je woonkamer zou staan? Bij meubelwinkel O&O Trendy Wonen wordt aan elke woonstijl gedacht, of dat nu modern, cottage of retro is. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden wat de vorm betreft. Dat gaat van een ronde salontafel, vierkante salontafel tot een moderne, minimalistische vorm. En wat met de materialen en kleuren? Ga voor een glazen salontafel, een exemplaar in massief hout zoals teak of houtdecor en kies uit natuurlijke houttinten, gelakt of mat hout, neutrale kleuren of een design salontafel in een felle accentkleur. Daarnaast zijn een aantal tafels ook beschikbaar in verschillende hoogtes en kan je bij ons terecht voor een originele bijzettafel.

Wanneer je een trendy salon en een volledige set meubelen voor je woonkamer gaat shoppen, staat ook een mooie salontafel ongetwijfeld op je checklist.

EEN PRAKTISCHE DESIGN SALONTAFEL

Wanneer je een design salontafel kopen gaat, besteed je uiteraard ook aandacht aan het functionele aspect van deze meubelen. Een moderne salontafel of een landelijke salontafel is niet enkel uitermate handig om een lekker drankje en snacks op te plaatsen bij een avond voor de buis, je kunt er ook nog eens sfeerkaarsen en bloemen een plek geven. Je creëert er met andere woorden extra opbergruimte in je woonkamer mee. Want of het nu kranten, magazines of afstandsbedieningen zijn, je kunt er allerlei voorwerpen kwijt die anders toch maar in de weg zouden liggen. En toch zijn ze nog steeds binnen handbereik!

Laten we eerlijk zijn: een stijlvolle, efficiënte salontafel is toch wel onmisbaar in jouw interieur.

JOUW SALONTAFEL KOPEN BIJ O&O TRENDY WONEN

Bij meubelwinkel O&O Trendy Wonen mixen we functionaliteit met esthetiek. Het resultaat? Allerhande betaalbare salontafels die een leuke eyecatcher zijn voor je living. In onze koopjeshoek boordevol outlet meubelen ontdek je bovendien een stijlvolle, landelijke salontafel, een moderne salontafel of een bijzettafel die je meteen mee naar huis kunt nemen. Sla dus snel je slag!

ONTDEK HIER AL ONZE SALONTAFELS