• Lorem ipsum

Heerlijk ontspannen en onderuitzakken met een lekker drankje voor de buis? Dat doe je in super comfortabele relaxzetels! Bij O&O Trendy Wonen verbazen we je met een zeer ruime keuze aan relaxzetels tegen waanzinnig lage prijzen. Onze design relaxzetels hebben niet enkel een knap ontwerp, ze zijn ook nog eens de perfecte aanvulling op de rest van je meubelen.

In ons uitgebreid gamma vind je enerzijds strakke, moderne relaxzetels, al dan niet met poef.

RELAXZETELS VOOR JONG EN OUD

Velen onder ons hebben een verkeerd beeld van relaxzetels. Je denkt al snel dat relaxzetels voor ouderen weggelegd zijn, terwijl ook jij na een zware dag op het werk graag zou uitrusten in een relaxstoel. Toch? Bij O&O Trendy Wonen hebben we voor jong en oud wat wils. In ons uitgebreid gamma vind je enerzijds strakke, moderne relaxzetels, al dan niet met poef. Anderzijds kan je een variëteit aan klassiekere modellen in onze meubelwinkel ontdekken. Bovendien luisteren we met plezier naar jouw voorkeur wat betreft de bekleding en kleuren. We laten je kennismaken met klassieke en moderne relaxzetels in onderhoudsvriendelijke stoffen, stijlvol leder of kunstleder.

MANUELE OF ELEKTRISCHE RELAXZETELS

Of je nu graag één van onze manueel verstelbare of elektrische relaxzetels in huis haalt: kiezen voor O&O Trendy Wonen, is kiezen voor een straffe prijs-kwaliteitsverhouding. De manueel verstelbare relaxzetels zijn verkrijgbaar met een bijpassende poef. Wie voor dat tikkeltje extra gaat, pikt er één van onze elektrische relaxzetels uit met liftfunctie en één of twee motoren.

Het is de ultieme oplossing voor als je moeilijkheden ervaart met het opstaan én je gunt je benen de verdiende rust.

INTERESSANTE GARANTIE BIJ ELEKTRISCHE RELAXZETELS

Wist je al dat meubelwinkel O&O Trendy Wonen vijf jaar totale garantie geeft op alle elektrische relaxzetels? Een ongelukje is snel gebeurd, daarom worden zelfs de kleurafgifte van kleding, brandgaten en vlekken van cosmetica, eten of drinken gedekt. Ook op de onderdelen en motoren van elektrische relaxzetels is er bij O&O Trendy Wonen vijf jaar garantie. Deze voorwaarden bespreken we samen in onze meubelwinkel.

Wist je al dat meubelwinkel O&O Trendy Wonen vijf jaar totale garantie geeft op alle elektrische relaxzetels?

HELEMAAL TOT RUST KOMEN IN ONZE RELAXZETELS

Ben ook jij ervan overtuigd dat één van onze design relaxzetels een meerwaarde voor je kan betekenen? Dan nodigen we je graag uit om het ontspannende effect van onze manuele of elektrische relaxzetels zelf te ervaren en er een mooie zetel uit te kiezen. Indien je nog vragen hebt, mag je ze steeds stellen via [email protected] of geef ons gerust een seintje.

 

ONTDEK HIER AL ONZE RELAXZETELS.