• Lorem ipsum

Droom je er ook van om dagelijks als herboren uit je bed te stappen? Dan kan je niet zonder één van onze ergonomische matrassen in je slaapkamer. We spenderen een derde van ons leven in bed, en het is dan ook essentieel om een matras in huis te halen die volledig aan jouw persoonlijke slaapeisen voldoet. O&O Trendy Wonen bezit een uitgebreide collectie betaalbare matrassen, we vinden dus zonder twijfel een matras op maat van jouw slaapcomfort.

HOE KIES JE ÉÉN VAN ONZE MATRASSEN?

Merk je dat je niet van je nachtrust kan genieten en is jouw versleten matras daar de oorzaak van? Dan is het hoog tijd voor een nieuw exemplaar! Voor je naar onze meubelwinkel stapt, geven we je alvast informatie over hoe je een matras kiezen moet uit onze matrassen collectie. We hebben allemaal al wel eens gehoord dat er zowel harde matrassen als zachte matrassen bestaan. Om te bepalen welke hardheid jou op het lijf geschreven is, let je best op jouw slaaphouding. Elke houding vereist namelijk een specifieke graad van hardheid. Daarnaast dien je rekening te houden met lichamelijke klachten, je transpiratie, je gewicht en lengte en de ondergrond van de matras. Een heleboel aandachtspunten waarbij ons team je met plezier helpt!

We hebben allemaal al wel eens gehoord dat er zowel harde matrassen als zachte matrassen bestaan.

MAAK KENNIS MET ALLERLEI SOORTEN MATRASSEN

In onze meubelwinkel kom je al snel in aanraking met heel wat soorten matrassen die er langs de buitenkant quasi hetzelfde uitzien. Hoe kan je nu echter het onderscheid maken? Enerzijds zijn er matrassen met of zonder springveringpocketveren. Tot ons aanbod horen naast matrassen met springveringpocketveren, exemplaren zonder springvering pocketveren zoals latex matrassen, matrassen met High Resilience schuim (schuim met een hoge veerkracht) of visco-elastisch schuim (schuim waardoor de matras vertraagd in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert). Wat moet je hier nu van onthouden? Elk van deze materialen heeft zijn troeven die je best in het achterhoofd houdt bij de aankoop van je nieuwe matras. Ben je bovendien allergisch aan stof en huismijt? Dankzij onze gesofistikeerde anti-allergische matrassen verzekeren we een goede nachtrust.

O&O Trendy Wonen bezit een uitgebreide collectie betaalbare matrassen, we vinden dus zonder twijfel een matras op maat van jouw slaapcomfort.

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE MATRASSEN MET DUURZAME LATTENBODEM

O&O Trendy Wonen is de partner bij uitstek voor onderhoudsvriendelijke, ergonomische matrassen. Je hebt de keuze tussen vaste en afritsbare hoezen uit milieuvriendelijk materiaal zoals bamboevezel die machinaal of door droogkuis gereinigd kunnen worden. Ook voor de ideale vaste of verstelbare lattenbodem kan je bij ons terecht. Heb je graag professionele tips bij het kiezen van één van onze nieuwe matrassen? Ons team staat steeds voor je klaar want jouw slaapcomfort, staat bij ons op de eerste plaats.