• Lorem ipsum

Verlang jij ook naar een goede nachtrust om ’s ochtends weer boordevol energie te ontwaken? En ben je bovendien een design fan met een voorliefde voor mooi ingerichte slaapkamers? Dan vervult een stijlvolle boxspring ongetwijfeld al jouw wensen! Het lijdt geen twijfel: voor een uitgebreide collectie van Belgische kwaliteit moet je bij meubelwinkel O&O Trendy Wonen zijn.

WAT IS EEN BOXSPRING?

Het woord boxspring doet bij velen alvast een belletje rinkelen. Maar wat is het nu precies? Wel, in tegenstelling tot het klassieke bed, is een boxspring bed opgebouwd uit een beddenbodem met duurzame springveren. Bij meubelwinkel O&O Trendy Wonen bestaat elke boxspring telkens uit een dikke matras waarbij je de keuze hebt uit verschillende afwerkingen zoals HR-schuim, latex schuim, visco traagschuim… Daarnaast omvat een boxspring een gestoffeerde bodem met een houten binnenframe en een 5-zone binnenvering. Op de boxspring komt optioneel nog een dunnere topmatras wat een extra zwevend effect teweeg kan brengen. Het resultaat? Een knap bed dat jouw slaapcomfort naar het hoogste niveau tilt.

In tegenstelling tot het klassieke bed, is een boxspring bed opgebouwd uit een beddenbodem met duurzame springveren.

DE TROEVEN VAN BOXSPRING BEDDEN

Dat een boxspring meteen een stijlvolle, elegante touch geef aan tal van slaapkamers, dat wordt al snel duidelijk. Maar voor een boxspring kiezen, gaat ook gepaard met allerlei andere voordelen. Zo zorgen de veren in de bedbodem voor extra ondersteuning aangezien ze zich naar de kromming van je rug vormen. Verder bezit een boxspring over een ventilerend systeem dat zorgt voor een betere circulatie van lucht. Dit ultieme slaapcomfort wordt ook wel eens Scandinavisch slapen genoemd. Wist je bovendien al dat boxspring bedden ook onderhoudsvriendelijk zijn? Je kunt het overtrek van de topper snel en eenvoudig wassen. Een extra troef is dat het door de jaren heen voldoende is om enkel de topper te vernieuwen in plaats van het hele systeem.

Dat een boxspring meteen een stijlvolle, elegante touch geef aan tal van slaapkamers, dat wordt al snel duidelijk.

EEN BOXSPRING BED: EEN WIJDE WAAIER AAN OPTIES

Modern en eigenzinnig, klassiek of eerder tijdloos: ons gamma boxspring bedden laat niemand onberoerd. Dankzij een ruime keuze aan kleuren, lederlooks en stoffen, stem jij je nieuwe boxspring tot in de details af op je slaapkamer. Met een bijhorend voetbord, hocker of een bankje maak je het plaatje overigens helemaal af. Verder heb je de keuze tussen een elektrische boxspring of een vlakke variant. Merk je dat jij en je partner nood hebben aan een verschillend systeem? Geen probleem! Het is namelijk mogelijk om de boxspring gewoonweg aan te passen aan ieders slaapcomfort.

EEN BUDGETVRIENDELIJKE BOXSPRING VOOR JOU?

Een boxspring is de perfecte mix van het esthetische aspect en het ultieme slaapcomfort. Of een gesofistikeerde elektrische boxspring of een vlakke boxspring nu iets voor jou is: in onze meubelwinkel kies je er het ideale exemplaar uit. Wil je meer weten over onze duurzame boxspring bedden? Kom vandaag nog een kijkje nemen en onze slaapspecialist raad je het juiste slaapsysteem aan.