• Lorem ipsum

Teak meubelen hebben tal van troeven. Ze hebben niet enkel een tijdloos karakter, ze staan ook nog eens garant voor een lange levensduur. Had ook jij je woning graag ingekleed met stijlvolle teak meubelen? Je geniet bij O&O Trendy Wonen van een divers assortiment aan teak meubelen, zodat je zonder twijfel dat ene meubelstuk vindt dat in je interieur ontbreekt.

KLASSIEKE OF MODERNE TEAK MEUBELEN

Ons uitgebreid gamma teak meubelen varieert van stoelen, bureaus en kasten tot een eettafelsalontafel of tv kast. We introduceren daarenboven zelfs spiegels en badkamers in teak. Wil je je woning het liefst nieuw leven inblazen met klassieke of moderne teak meubelen? Bij O&O Trendy Wonen hebben we voor elk wat wils. Want door de naturelle kleur en warme look van het hout, staat kiezen voor teak meubelen gelijk met kiezen voor een tijdloze inrichting.

Teak meubelen hebben tal van troeven.

TEAK MEUBELEN: DUURZAAM EN UNIEK

Wist je dat je door teak meubelen te kopen niet enkel een warme sfeer in huis haalt, maar ook aan de natuur denkt? Onze teak meubelen dragen het FSC-label wat wil zeggen dat het teak hout voortkomt van een duurzaam beheerd bos. Voor elke gekapt boom wordt hierbij een nieuwe geplant. Daarnaast is elk teak meubel uniek en authentiek omdat het met de hand vervaardigd wordt. Je mag je dus ook verwachten aan een uitmuntende afwerking.

ONDERHOUD TIPS BIJ TEAK MEUBELEN

Belangrijk om te weten is dat prachtige teak meubelen aandacht vergen op onderhoudsvlak. Om vervelende kringen van glazen te voorkomen op je salontafel, dien je gebruik te maken van een beschermingsproduct. Dit product voorziet je meubel van een beschermlaag zodat vetvlekken en verkleuringen geen kans krijgen.

Voor teak meubelen aan de scherpste prijzen én aan de beste kwaliteit moet je bij O&O Trendy Wonen zijn.

ONTDEK ONZE TEAK MEUBELEN

Voor teak meubelen aan de scherpste prijzen én aan de beste kwaliteit moet je bij O&O Trendy Wonen zijn. Wil je meer weten over ons aanbod of het onderhoud van teak meubelen? Het O&O Trendy Wonen team staat je met plezier te woord via [email protected] of 03 844 57 58.