• Lorem ipsum

Wil jij graag nieuwe meubelen, maar heb je toch nog die ene prachtige reis op je verlanglijstje staan? Wat als wij je zeggen dat je ze vanaf nu gewoon allebei kan verwezenlijken? Bij O&O Trendy Wonen word je zowel op vlak van budget als van luxe verwend. Niet alleen zijn onze prijzen superscherp, maar je kan bij ons ook meubelen op afbetaling kopen. Jaja, aan 0% JKP krediet!

BIJ O&O TRENDY WONEN KOOP JE MEUBELEN OP AFBETALING

Hoe werkt het concept ‘meubelen op afbetaling’? Wel, je komt naar onze meubelwinkel en zoekt naar de meubelen van je dromen. Weet je nog niet wat je wilt? Dan helpen onze interieuradviseurs je graag verder. Of je nu je woning wilt herinrichten, je meubelen wilt vervangen, of een nieuwe kinderkamer wilt installeren, in ons ruime aanbod vind je vast iets dat bij jouw stijl en dus ook je woning past. Kosten de meubelen meer dan 500 euro? Dan kan jij deze meubelen op afbetaling kopen.

Je betaalt slechts 30% voorschot op de aankoop, en de rest betaal je in maximaal 10 maandelijkse aflossingen terug. En dat zonder één euro interest*.

Bij O&O Trendy Wonen koop je meubelen op afbetaling.
Niet alleen zijn onze prijzen superscherp, maar je kan bij ons ook meubelen op afbetaling kopen.

SUPERSCHERPE PRIJZEN ÉN MEUBELEN OP AFBETALING

Bij O&O Trendy Wonen vind je kwaliteitsmeubelen, maar wel aan een bijzonder gunstig prijskaartje. Gaat jouw zoon of dochter binnenkort op kot? Of sla je zelf je vleugels uit en ga je alleen wonen? Bij ons vind je de meubelen die je nodig hebt. En ook relaxzetels hebben wij in de aanbieding. Zo kan je jezelf, mama/papa, of opa/oma eens extra in de watten leggen. Wij beseffen trouwens maar al te goed dat niet iedereen veel geld wilt spenderen aan het kopen van nieuwe meubelen. Net daarom hebben wij ervoor gezorgd dat je bij ons meubelen op afbetaling kan aanschaffen, het beste van twee werelden dus! En je moet niet bang zijn, want door het 0% JKP krediet betaal jij 0,0 euro interest op de aankoopprijs.

 

VOORWAARDEN VAN MEUBELEN OP AFBETALING

Koop dus nu je nieuwe meubelen op afbetaling, en betaal pas later. Heb je een prachtige eetkamer gezien? Wil je eindelijk de slaapkamer van je dromen aanschaffen? Geen enkel probleem. Hou alleen rekening met het feit dat de aankoop een waarde moet hebben van meer dan 500 euro en dat je een voorschot van 30% op het aankoopbedrag moet betalen. That’s it! Wil je meer informatie over meubelen op afbetaling? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen eventuele vragen en onduidelijkheden over dit interessante aanbod graag de wereld uit.

*Let op, geld lenen kost ook geld. Bijvoorbeeld: Neem je een lening op afbetaling van €1000 terugbetaalbaar in 10 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 0% (vaste actuariële debetrentevoet van 0%), dan betaal je 10 maandaflossingen van €100. Met andere woorden, het totaal terug te betalen bedrag blijft €1000. De contante prijs is €1000 zonder extra kosten verbonden aan het krediet. Natuurlijk wordt er steeds rekening gehouden met het reeds betaalde voorschot op de aankoopprijs.