• Lorem ipsum

Wie denkt aan meubelwinkel O&O Trendy Wonen denkt aan kwaliteitsmeubelen aan een bijzonder prijskaartje, professioneel advies en een ruim en divers aanbod aan meubelenEetkamersslaapkamers, kinderkamers en jeugdkamers… We zijn met andere woorden de ideale partner om elke woning tot een thuis om te vormen.

MEUBELWINKEL VOOR IEDERS BUDGET

Sta je voor het eerst op eigen benen? Wil je je woning herinrichten of zijn je meubelen aan vervanging toe? Met onze uitgebreide collectie woonkamer en slaapkamer meubelen spreken we iedereen aan. Trendy en eigenzinnig, modern, tijdloos, landelijk… Meubelwinkel O&O Trendy Wonen heeft een wijde waaier aan meubelen in huis in de stijl die jou het best ligt. Daarnaast zijn wij er ons bewust van dat niet iedereen hetzelfde budget wil besteden aan nieuwe meubelen. Net daarom stellen we zowel super voordelige starterspakketten, betaalbare zetels als budgetvriendelijke slaapkamers ter beschikking. Meubelwinkel O&O Trendy Wonen zorgt dus steeds voor een gepaste oplossing volgens jouw wensen en mogelijkheden. Ook buiten de solden periode zijn we sterk in scherpe promoties op meubelen. Mis dus onze megadeals niet en hou onze online folder in de gaten!

Wie denkt aan meubelwinkel O&O Trendy Wonen denkt aan kwaliteitsmeubelen aan een bijzonder prijskaartje, professioneel advies en een ruim en divers aanbod aan meubelen.

JOUW INSPIRERENDE MEUBELWINKEL MET DESKUNDIG WOONADVIES

Het is eenvoudig om uit te leggen wat je precies wilt. De volledige inrichting inclusief de perfecte meubelen uitkiezen, is echter niet aan iedereen besteed. En dat is ook helemaal geen probleem! De interieuradviseurs van meubelwinkel O&O Trendy Wonen staan je met plezier bij om jouw ideeën vorm te geven. Omdat wij maar al te goed beseffen dat een beeld meer zegt dan duizend woorden, kan je steeds interieur inspiratie opdoen in onze meubelwinkel. Speciaal voor jou bootsten we allerlei soorten interieurs na zodat je een idee krijgt van hoe ze er bij jou thuis zouden uitzien. Heb je er meubelen uitgepikt? Dan kan je deze zelf afhalen, laten leveren of laten monteren. Verder vind je in onze meubelwinkel de scherpste prijzen, aangezien dit de netto afhaalprijzen zijn. Dankzij onze eigen servicedienst kan je overigens steeds op ons rekenen bij eventuele problemen.

Meubelwinkel O&O Trendy Wonen zorgt dus steeds voor een gepaste oplossing volgens jouw wensen en mogelijkheden.

MEUBELWINKEL O&O TRENDY WONEN: EXPERT IN MEUBELEN EN SLAAPCOMFORT

Je mag er zeker van zijn: meubelwinkel O&O Trendy Wonen is dé specialist in zit- en slaapcomfort. Waar kan je ons vinden? Op de A12 shopping site in Schelle (Antwerpen). Aarzel dus niet om eens in onze meubelwinkel binnen te springen en onze collectie meubelen met eigen ogen te ontdekken. We zijn van maandag tot zaterdag open van 10u tot 18.30, op zondag kan je bij ons terecht van 13u tot 18u. Wil je alvast een voorproefje? Neem alvast een virtuele rondleiding of neus eens rond in de webshop.