• Lorem ipsum

Solden,... solden,... SOLDEN!!!

5 Jan 2022
door Niels

De solden zijn gestart bij O&O Trendy Wonen! Bekijk een overzicht van onze soldenproducten in onze folder!

Wat komt er allemaal in solden?
99% van onze artikelen krijgt in januari een soldenprijsje! Enkel artikelen die al afgeprijsd staan en/of artikelen uit onze outlet-afdeling zullen niet in solden komen. 

Krijg je meer korting tijdens de laatste week?
Nee hoor! Onze soldenprijzen blijven stabiel! Je hoeft dus niet tot het einde van de maand te wachten om je slag te slaan. Toch nog vragen over een specifiek product? Aarzel niet om ons te contacteren!

Zijn de producten in solden op voorraad?
Dit hangt van artikel tot artikel af. Wij beschikken over een magazijn waarin we een groot aantal artikelen in voorraad kunnen nemen. Helaas is ons magazijn niet groot genoeg om àlle artikelen op stock te nemen. Meer info over een bepaald product? Kom dan eens langs in onze winkel of stuur ons een mailtje!

Wat zijn de openingsuren en sluitingsdagen tijdens de solden?
Tijdens de solden zijn wij 7 op 7 open! Je kan dus elke dag langskomen voor je aankopen, advies, extra uitleg,... De openingsuren kan je op onze homepage terugvinden, en uiteraard ook via Google.

Is er een overzicht van alle solden producten?
Natuurlijk! We hebben een folder beschikbaar waarin al een greep uit onze producten staan. Je kan die bekijken door hier te klikken.
J
e kan uiteraard ook op onze website terecht. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »