• Lorem ipsum

Zo richt je je woonkamer praktisch in.

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

De woonkamer is in vele Vlaamse gezinnen hét kloppende hart. Een baken van gezelligheid en geborgenheid. Maar die gezelligheid staat of valt met een correcte en efficiënte indeling van de woonkamer. De meubelen die je daarvoor kiest, hebben een grote impact op het ruimtegevoel. Ben je eerder van het sociale type en krijg je vaak bezoek om te komen dineren aan je eettafel? Of heb je een groot gezin en wil iedereen, hond Sloeber en poes Minneke incluis, een plaatsje in de comfortabele zetelZoveel criteria om rekening mee te houden om tot een logische en vooral praktische indeling te komen. Hulp nodig? Say no more! De interieurspecialisten van O&O Trendy Wonen snellen je maar al te graag te hulp.

DE FUNCTIONALITEITEN VAN JE WOONKAMER BEPALEN ALLES

De woonkamer kan gebruikt worden voor allerlei activiteiten. Som ze even op en kijk na of iedereen van je gezin of huisgenoten hun gading hierin vinden. Is er bijvoorbeeld voldoende licht én een bijhorende relaxzetel om een boek te lezen? Kunnen de kids tv-kijken of gamen terwijl jij nog even wat papierwerk verwerkt? Is er een salontafel om je glas op te zetten tijdens een gezellige aperitief? En wat met je tv-meubel: zijn er voldoende stopcontacten of is er plaats voor losliggende kabels? Stuk voor stuk belangrijke vragen om de ideale woonkamer te bekomen.

Onze ultieme tip: maak een plannetje. Zo krijgt je woonkamer onmiddellijk vorm en krijg je letterlijk zicht op elk hoekje. En geen paniek als je een afwijkend formaat nodig hebt voor je zetel. Bij O&O Trendy Wonen kan je elke zetel op maat verkrijgen. Oneindig veel kleuren en materialen mogelijk. Kiezen is in dit geval nooit verliezen.

Less is more, ook in je woonkamer.

CREËER EXTRA RUIMTEGEVOEL IN JE WOONKAMER

Less is more, ook in je woonkamer. Hoe mooi je de meubelen van O&O Trendy Wonen ook vindt, kies gericht de passende meubels uit. Breng je interieur in balans met de juiste sofa in combinatie met de juiste eettafel. Zorg daarbij voor een ruimtelijk gevoel dankzij een goede balans tussen de meubels, hun kleuren én hun materialen. Ook de vorm van je meubels in je woonkamer is van belang. Een rechthoekige salontafel neemt natuurlijk meer plaats in beslag dan een strakke ronde salontafel.

VOLDOENDE PLAATS VOOR JE EETPLAATS IN DE WOONKAMER

De Belg is een echte bourgondiër. Naast een comfortabele zithoek is een gezellige eettafel dan ook minstens even belangrijk in je complete woonkamer. Je trekt er best de kaart van de optimale benutting van je beschikbare ruimte. Blijf met de keuze van je eetkamer natuurlijk in dezelfde stijl als je salon. Klassieke, hedendaagse, tijdloze of zelfs Scandinavische meubelen? Je kan alle kanten op. Of wat dacht je van een houten eettafel in landelijke stijl die perfect past bij je chaise longue?

Met bijpassende decoratie maak je je woonkamer volledig af.
 

Met bijpassende decoratie maak je je woonkamer volledig af. Voor elk van deze items ben je bij O&O Trendy Wonen meer dan aan het juiste adres. Of snuister gewoon al even rond in onze webshop. Je vindt er zeker wat je nodig hebt.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »