• Lorem ipsum

Zo kies je ideale matras voor je kind.

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Kleine kinderen worden groot. Sneller dan verwacht is het moment daar waarop ze klaar zijn voor een eigen slaapkamer. Ongetwijfeld hebben ze al beslist welke kleuren de muren van hun jeugdkamer krijgen. Maar welke matras het meest geschikt is, dat blijft nog een vraagteken. Wij helpen je op weg bij het kiezen van de beste matras voor jouw kapoen.

EEN MATRAS OP MAAT VAN JOUW KIND

De juiste matras is enorm belangrijk voor het slaapcomfort van je kind. Kies daarom voor een kwalitatief exemplaar waarop je kind slaapt als een roos. Die keuze maak je op basis van de noden van je zoon of dochter. Wat is de lengte van je kind, is hij of zij een buik- of zijslaper, zweet zoon- of dochterlief vaak ’s nachts of helemaal niet? Het is belangrijk om deze vragen (en de antwoorden) in het achterhoofd te houden bij het uitkiezen van de beste matras voor de jeugdkamer.

KENMERKEN VAN EEN GOEDE MATRAS

Behalve de zaken die specifiek van toepassing zijn op jouw kind, zijn er ook elementen die voor iedereen belangrijk zijn bij het kiezen van een nieuwe matras. Zo is het essentieel dat je een matras uitkiest die goed ventileert, om nachtelijk zweten tot een minimum te beperken. Daarnaast is de dikte en stevigheid van je matras bepalend voor een goede nachtrust, de matras mag immers niet te hard of te zacht zijn. En een matras die niet dik genoeg is, geeft sowieso problemen.

Natuurlijk is ook de keuze van het materiaal belangrijk voor optimaal slaapcomfort. Een goede matras gaat namelijk jarenlang mee. Essentieel hierbij is wel dat je een matrasbeschermer voor je matras voorziet. Die was je makkelijk op 60 graden, zodat bacteriën als huisstofmijt geen kans krijgen.

Met deze tips kom je al een heel eind in de zoektocht naar een goede matras voor jouw oogappel.

DE JUISTE MATRAS VIND JE BIJ O&O TRENDY WONEN

Met deze tips kom je al een heel eind in de zoektocht naar een goede matras voor jouw oogappel. Heb je toch nog twijfels, of heb je geen idee waar je de zoektocht begint? Kom dan zeker eens langs bij O&O Trendy Wonen. Wij hebben een uitgebreid gamma matrassen, je vindt er sowieso iets op maat van je kind. Bij vragen of twijfels staan onze experts je bij met raad en daad.

Bovendien kan je bij O&O Trendy Wonen niet enkel een matras kopen, maar ook een volledige jeugdkamer. Wij stellen met plezier een jeugdkamer samen voor jouw zoon of dochter, inclusief matras. Zo is je kind meteen voorzien van een volledige eigen slaapkamer, met alles erop en eraan! 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »