• Lorem ipsum

Welke matras past bij jou?

15 Feb 2019
door O&O Trendy Wonen

WELKE MATRAS PAST BIJ JOU?

Matrassen bestaan in verschillende vormen, maten en uitvoeringen. Hierdoor kan het kiezen van de juiste matras een lastige opgave zijn. Elke matras heeft dan ook zijn eigen specifieke eigenschappen. Een slaapkamer is echter pas volledig af wanneer op het juiste bed de juiste matras ligt. O&O Trendy Wonen wil je hierbij helpen en geeft alvast enkele tips om de aankoop van matrassen wat gemakkelijker te maken.

HOE KIES JE DE BESTE MATRASSEN?

Aangezien we één derde van ons leven al slapend doorbrengen, is de keuze van de juiste matras erg belangrijk. Stel het dus niet langer uit en ga op zoek naar de matras die bij je past. Alle matrassen hebben hun eigen voor- en nadelen. Daar een matras kiezen een zeer persoonlijke beslissing is, stel je jezelf best de volgende vragen: “Heb ik medische klachten? Krijg ik het snel warm? Wil ik een harde of een zachte matras? Hoeveel budget heb ik voor de aankoop van mijn matras?”. Als je het antwoord op deze vragen weet, kan je aan de zoektocht beginnen!

HET MATRASSEN ABC

Bij het aankopen van matrassen moet je rekening houden met je lengte, gewicht en postuur. Gewicht kan bijvoorbeeld een belangrijk element zijn voor de hardheid van de matras. Zo koopt een licht persoon best geen harde matras om pijnlijke plekken te vermijden. Je postuur bepaalt dan weer de breedte van de matras. Ook allergieën en fysieke klachten zijn elementen om rekening mee te houden. Heb je vaak rugpijn? Een goede matras kan de oplossing bieden. We hebben reeds klanten geholpen met het aankopen van de juiste matras waarbij hun rugpijn na een tijdje volledig verdwenen was. Vraag zeker hulp aan onze verkopers zodat we je meer informatie kunnen geven over de materialen en de kwaliteit van onze matrassen.

Matrassen bestaan in verschillende vormen, maten en uitvoeringen.
 

ONZE MATRASSEN: VOOR IEDER WAT WILS

Ben je op zoek naar een matras voor je kinderen? Dan koop je best een polyether matras. Deze zijn goedkoper in vergelijking met andere matrassen en daardoor zeer geschikt voor opgroeiende kinderen. Bij jongeren is het namelijk vaker nodig om van matras te veranderen doordat ze nog volop in de groei zijn. Mensen met problemen aan hun spieren en gewrichten zullen zeer tevreden zijn met de aankoop van een koudschuim of traagschuim matras.

De koudschuim matrassen zijn de populairste en meest verkochte matrassen door hun langere levensduur en hoog comfort. Traagschuim matrassen zijn zacht en vormen zich rond het lichaam waardoor er minder drukpunten ontstaan. Deze matrassen worden vooral gebruikt in ziekenhuisbedden. Ook latex matrassen vormen zich naar het lichaam en zijn veerkrachtig. Krijg je het snel warm ’s nachts? Neem dan een pocketvering of binnenveringsmatras. Deze hebben een hoge vochtdoorlatendheid en een goed ventilerend vermogen. Heb je na het lezen van deze tips nog vragen, kom dan zeker eens langs in onze showroom. We helpen je aan een matras die je op het lijf geschreven is!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »