• Lorem ipsum

Wat kies jij? Een landelijke of moderne eetkamer?

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

In je eetkamer geniet je van een lekkere maaltijd, maar het oog wil natuurlijk ook wat. De ideale eetkamer is dus ook figuurlijk om van te smullen. Daarom kies je best voor een stijl die past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Bij eetkamers kunnen we hierbij twee grote stijlen onderscheiden, namelijk landelijk en modern. Wat is er typisch bij een landelijke keuken? En wat zijn de voordelen van een modern design? Wij nemen je mee in de ‘clash der keukenstijlen’. 

LANDELIJK DESIGN

Een landelijke eetkamer springt in het oog door de ruwe houtstructuren, authentieke meubelstukken en het gebruik van warme kleuren. Denk maar aan de natuurkleuren bruin en groen die perfect matchen bij een landelijke visie.

Met een landelijke stijl haal je met andere woorden de rust en natuur van het platteland binnen in je eetkamer en maak je een subtiele hint naar de boerderij en cottage van vroeger. Bovenal focust de stijl zich op gezellige en charmante accenten die je gemakkelijk kan implementeren in jouw eetkamer.

Eenvoudige, comfortabele stoelen in combinatie met een passende eettafel vormen het middelpunt van je eetkamer. Het feit dat de meubelen eenvoudig zijn vormgegeven en worden gemaakt uit natuurlijke materialen typeert de landelijke stijl. Op die manier voelt de inrichting licht en luchtig aan.

Denk je aan een moderne eetkamer?

MODERN DESIGN

Denk je aan een moderne eetkamer? Dan zie je onmiddellijk een strak en afgelijnd interieur voor je. Less is more is de vuistregel van een modern design. Houd je eetkamer dus sober, maar gebruik krachtige accenten in je meubels en decoratie. Een eettafel en stoelen zonder te veel tierlantijntjes die hun functionaliteit benadrukken vormen de basis. De basiskleur van een modern interieur is wit. Ideaal voor een tijdloze inrichting en om te combineren met opvallende kleuraccenten. Kies bijvoorbeeld voor een witte eettafel in combinatie met stoelen in een opvallende kleur. Inspiratie nodig? Breng een bezoekje aan onze toonzaal en ontdek talloze budgetvriendelijke meubelmogelijkheden.

EETKAMERS OP MAAT

In beide stijlen staat comfort en persoonlijke smaak op de voorgrond. Verschillende materialen of stijlen mixen? Geen probleem. Of een volledige eetkamer in één stijl? Onze interieurexperten klaren de klus! Bekijk de complete eetkamers van O&O Trendy Wonen en maak je keuze!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »