• Lorem ipsum

Verhuis je meubelen naar elk interieur

1 Sep 2019
door O&O Trendy Wonen

September is de maand van een nieuwe start! Misschien ben jij wel één van de duizenden Belgen die jaarlijks verhuist en dus al z’n meubelen in een nieuw interieur moet plaatsen. De interieurspecialisten van meubelwinkel O&O Trendy Wonen weten als geen ander dat zo’n verhuis naast veel stress heel wat kosten met zich kan meebrengen. Daarom geeft deze blog je graag enkele tips om betaalbaar te verhuizen en te genieten van je meubelen in elk interieur.

PLAN JE MEUBELEN EN JE INTERIEUR

Meten is weten, dat is met het verhuizen van je meubelen naar een nieuw interieur niet anders. Schets dus een plattegrond en denk er je meubelen al eens in. Het blijft de makkelijkste manier om al je interieurideeën een plaats te geven. Denk ook eens na over je budget. Vergeet daarbij zeker niet de verfpotten voor die ene leuke accentmuur in de leefruimte en de toffe kussens voor je zetel die je onlangs zag in onze toonzaal.

Zo behoud je het overzicht en vooral: kan je beginnen dromen van bijvoorbeeld een nieuwe salontafel die perfect past bij de rest van je moderne meubelen. Dat ene versleten gammel tafeltje van de bomma hoeft misschien niet nog eens mee te verhuizen. Just saying.
 

Wees praktisch met de meubelen in je interieur.

WEES PRAKTISCH MET DE MEUBELEN IN JE INTERIEUR

Hou niet vast aan de huidige opstelling van je meubelen in je huidige interieur. Doe eens zot. Je zal versteld staan hoe anders het ruimtegevoel is als je die vitrinekast niet naast je tv-meubel plaatst. Verder is een verhuis misschien hét moment om ervoor te zorgen dat je niet telkens de hele leefruimte moet oversteken als je weer eens een vork uit je keuken nodig hebt. Denk praktisch. Denk tijdbesparend. Denk modern. Past dat ene moderne meubelstuk écht niet bij al je vintage meubelen?

Dan is dit het moment om een Frozen®-momentje te beleven: laat het los! Daardoor terug plaats te weinig? Laat je verrassen door de goedkope meubelen van meubelwinkel O&O Trendy Wonen. Daardoor combineer je het beste van twee werelden: goedkope meubelen én een interieur dat toch volledig nieuw aanvoelt. Da’s eigenlijk twee keer gewonnen. Of zelfs drie keer, want je kan zelfs online meubelen kiezen. Klik even door naar de webshop.

DE MEUBELEN VAN HET INTERIEUR VAN JE DROMEN

Maak je van de verhuisgelegenheid gebruik om je meubelen en dus je interieur een make-over te geven? Goed idee! Start zeker met een moodboard, zo verzamel je al je ideeën rond nieuwe meubelen en je nieuwe interieur. Zo kom je er ook makkelijker achter wat jouw unieke stijl is en welke kleuren je leuk vindt. Daar kan je dan je nieuwe meubelen en dus je interieur op afstemmen. Extra handig zijn trouwens onze starterspakket meubelen. Een compleet pakket aan trendy meubelen en toch nog steeds betaalbaar.

Maak je van de verhuisgelegenheid gebruik om je meubelen en dus je interieur een make-over te geven?
 

Een must voor elke budget-gefocuste verhuizer. Een must voor je meubelen én je interieur. Neem dat maar van ons aan. Klik hier of kom ze gewoon live ontdekken in onze toonzaal!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »