• Lorem ipsum

TV-meubel kopen: Waarop letten?

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Onderschat de impact van een tv-meubel op de look and feel van je woonkamer niet: het is één van de belangrijkste meubels in je zitruimte. Zijn er tips & tricks die je in acht moet nemen bij de aankoop van jouw ideale tv-meubel? Jazeker! Wij geven je enkele adviezen hoe jij jouw perfecte tv-meubel kan spotten en op de kop kan tikken! Het moet praktisch zijn, randapparatuur kunnen verbergen en bovendien passen in jouw interieur!

 

ZO ZORGT JOUW TV-MEUBEL VOOR EXTRA SFEER

Je kan voor indirecte verlichting in de vorm van led-strips kiezen die je onder het tv-meubel bevestigt of eventueel achter een paneel. Dat zorgt ’s avonds voor extra sfeer! Eveneens kan je een tv-meubel kiezen dat niet alleen functioneel is in opberging, maar eveneens een esthetisch aspect heeft, namelijk om eventuele decoratie op te plaatsen. Extra tip: kies een tv-meubel in sobere kleuren zodat het bij elke interieurtrend past en jij ’s avonds kan tv-kijken in een rustgevende omgeving!

TV-MEUBEL ALS EYECATCHER

Heb je weinig bergruimte in je woonkamer? Dat probleem is meteen opgelost wanneer je een tv-meubel koopt dat ook dienst kan doen als heuse opbergkast en bibliotheek tegelijkertijd! Laat een wandkast maken die je volledige muur beslaat en waar je je tv-toestel in kan verbergen. Terzelfdertijd kan je daar je boekencollectie stockeren. Prachtig is het wanneer je bijvoorbeeld houten planken laat timmeren naast je tv-meubel waar je kaarsen en andere decoratie op kan zetten. Of je kan een houten wand maken rond je tv-toestel voor een extra opvallend effect. Hou er wel rekening mee dat zo’n aankoop ietsje duurder zal uitvallen dan wanneer je een doorsnee tv-meubel koopt, maar je krijgt er een multifunctionele eyecatcher voor in de plaats!

 

Een tv-meubel: alles netjes opgeborgen!

EEN TV-MEUBEL: ALLES NETJES OPGEBORGEN!

Zorg bij de aankoop van een tv-meubel altijd dat je voldoende ruimte voorziet om randapparatuur veilig en netjes in op te bergen. Minder frequent gebruikte apparatuur zoals een dvd-speler bijvoorbeeld moet netjes opgeborgen kunnen worden zodat het stofvrij blijft.

 

Zorg er ook altijd voor dat je bij de keuze van jouw tv-meubel nagaat of er een esthetische oplossing voorzien is voor bekabeling; niets oogt namelijk slordiger in je woonkamer dan loshangende kabels tegen de muur. Een modern schuifpaneel waar alles netjes achter past, is perfect geschikt om moderne elektronica achter te verbergen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »