• Lorem ipsum

Thuis je bureau inrichten.

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Een home office, klinkt fancy, toch? Steeds meer mensen werken dan ook van thuis uit en dan is het belangrijk om een inspirerende werkkamer in te richten in je huis waar jij ongestoord en gefocust kan werken in alle rust en stijl. Een bureau inrichten? Met deze tips creëer jij die work proof omgeving in je huis, zodat de scheiding tussen werk en privé toch weer wat gemakkelijker wordt.

JE BUREAU INRICHTEN DOOR EEN WERKTAFEL

Wil jij stijlvol je bureau inrichten? Eén van de belangrijkste dingen is je werktafel. Hoe je die keuze bepaalt, hangt grotendeels af van het soort werk dat je doet en je persoonlijke voorkeur. Zie je het liefst een lange, ruime en clean tafel? Of wil je liever een bureau inrichten door een werktafel met veel opbergruimte te installeren? Denk ook eens na over de locatie van je bureau: kijk je tijdens het werken het liefst uit over de tuin of werk jij het best met je gezicht naar de muur zodat je het minst wordt afgeleid? Denk ook aan voldoende daglicht en frisse lucht. Je bureau inrichten met deze tips in het achterhoofd zal ervoor zorgen dat je harder zult werken! So think twice before you start to build!

Je bureau inrichten met deze tips in het achterhoofd zal ervoor zorgen dat je harder zult werken!

JE BUREAU INRICHTEN MET EEN FANCY BUREAUSTOEL

Je bureaustoel is nog zo’n factor die zowel je productiviteit als je werkruimte kan maken of kraken. Om goed te kunnen werken, is het belangrijk dat je een degelijke bureaustoel installeert om je bureau in te richten. Bespaar hier niet op, want als je lang neerzit, zal het een nefast effect hebben op je werkkwaliteit als je een exemplaar koopt dat niet aangepast is aan jouw noden. Ook hier speelt je persoonlijke voorkeur opnieuw een rol: verkies jij een actieve stoel of wil je toch liever een esthetisch mooi exemplaar?

 

BUREAU INRICHTEN? DENK AAN EEN WANDKAST!

Ben jij ook een sloddervos die gemakkelijk papieren laat los slingeren op je werktafel of in je werkruimte? Dat is snel opgelost wanneer je een wand- of opbergkast voorziet in je bureauruimte. Het maakt je bureau strak en clean, waardoor je hersenen niet extra geprikkeld worden door omgevingsfactoren en op die manier kan je je bureaumateriaal en paperassen ook eenvoudig stockeren. Ga jij dus je bureau inrichten? Kom dan eens kijken in onze showroom naar onze mooiste modellen! Wij hebben namelijk voor ieder wat wils: klassiek, modern of landelijk! Je bureau inrichten wordt zo een makkelijke klus!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »