• Lorem ipsum

Nieuwe meubeltrends 2017

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Wil jij steeds mee met de laatste nieuwe mode? Gelukkig veranderen meubeltrends niet even snel als fashiontrends. Als je elk jaar je volledige interieur zou moeten aanpassen, zou het een duur grapje worden. Hoewel 2016 nog niet om is, staan de nieuwste trends voor 2017 alweer voor de deur. O&O Trendy Wonen wil je voorbereiden op de komende meubeltrends en geeft je alvast wat tips om je huis volgend jaar in te richten.

 

HIP MET DE LAATSTE NIEUWE MEUBELTRENDS

Of je nu wilt of niet, mode bepaalt toch een beetje wat we wel of niet mooi vinden. Indirect zorgen trends er dus ook voor hoe je huis eruit zal zien. Wanneer het gaat over meubeltrends is het niet altijd even gemakkelijk om in een glazen bol te kijken. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten en informatie van experts te ontvangen, kan O&O Trendy Wonen inschatten welke meubeltrends doorbreken. Onthoud dat wonen meer is dan inrichten alleen. Stel jezelf de vraag wat jij wil van een interieur. De meeste klanten halen comfort en geborgenheid aan. Alleen door deze zaken te integreren, kan je een thuisgevoel creëren.

Gelukkig veranderen meubeltrends niet even snel als fashiontrends.
 

MEUBELTRENDS: HOE ZIET JE HUIS ER VOLGEND JAAR UIT?

Hou je van warme kleuren? Bruin en terracotta zullen volgend jaar zeker terugkomen om sfeer te scheppen. Één van de meubeltrends van 2017 is sowieso de kleur groen. Ga dus voor veel planten in huis, maar werk ook met materialen die touches of green bevatten. Mag het voor jou gerust wat extremer? Integreer een volledig groene muur in je woonkamer. Naast groen zullen ook brons en gekleurde natuursteen in 2017 een grotere rol spelen in het interieur.

 

De laatste nieuwe meubeltrends bij O&O Trendy Wonen.

DE LAATSTE NIEUWE MEUBELTRENDS BIJ O&O TRENDY WONEN

Als er iets is dat je niet mag vergeten bij het inrichten van je huis, is het dat je woonomgeving een verlenging van je persoonlijkheid is. Volg dus vooral je eigen stijl en laat je inspireren door meubeltrends die je aanspreken. Probeer de laatste nieuwe mode niet te imiteren, maar geef er je eigen touch aan. Heb je na het lezen van deze tips nog vragen over de opkomende meubeltrends? Kan je nog wat extra inspiratie gebruiken?

 

Ons O&O Trendy Wonen team heet je graag welkom in onze showroom en staat altijd klaar om je te helpen en advies te geven.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »