• Lorem ipsum

Met Belgische meubels zit je goed!

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

De Belgische meubelwereld slaat de handen in elkaar om mensen vaker lokaal te doen kopen. Onder de hashtag #metbelgischzitjegoed lanceert de Belgische meubelindustrie de komende maanden een grote mediacampagne om Belgische meubelen in de verf te zetten.

BELGISCHE MEUBELEN STAAN VOOR KWALITEIT

Kies je voor Belgische meubelen? Dan ga je voor lokale kwaliteit. Duikt er toch ergens een probleempje op? Dan slagen we erin om dat ook snel op te lossen. Een heel verschil met meubels van buitenlandse fabrikanten. Daar is het vaak langer wachten op stoffen of andere onderdelen.

MEER DRIEKLEUR IN JE INTERIEUR MET BELGISCHE MEUBELEN

De slogan ‘meer driekleur in je interieur’ zul je de komende maanden her en der zien opduiken. Een uitgebreide mediacampagne zet de Belgische meubelen prominent op het voorplan. Zo maken we de Belgische meubelzaak bekender en stimuleren we mensen om nog vaker voor Belgische producten te gaan.

Onder de hashtag #metbelgischzitjegoed lanceert de Belgische meubelindustrie de komende maanden een grote mediacampagne om Belgische meubelen in de verf te zetten.

O&O TRENDY WONEN EN BELGISCHE MEUBELEN

Ook O&O Trendy Wonen zet meer dan ooit in op degelijke producten van bij ons. In ons uitgebreide gamma vind je heel wat grote Belgische merken. Daarom zet ook O&O Trendy Wonen graag mee zijn schouders onder dit uitgebreide project. Het grote gamma van O&O Trendy Wonen bevat een ruim assortiment aan meubelen die geproduceerd zijn door Belgische handen. En dat in al onze categorieën.

Van woon- en slaapkamers tot eetkamers en bureaumeubelen: je vindt de Belgische meubelen overal terug in ons aanbod. Benieuwd naar ons gamma Belgische meubelen? Kom langs in onze toonzaal of ontdek het aanbod op onze website.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »