• Lorem ipsum

Het gemak van een salontafel

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Zeg niet zomaar tafeltje tegen een salontafel. Het is ontegensprekelijk een belangrijk onderdeel in je interieur. Naast superhandig kan het ook vooral een eyecatcher zijn dat een centrale plaats krijgt. Je kan oneindig veel combineren met materialen, vormen en groottes. Een mens zou er voor minder even bij moeten gaan zitten. Dus zet je op je gemak en ervaar het gemak van een salontafel.

EEN SALONTAFEL VOOR ELK TYPE INTERIEUR

Een salontafel of bijzettafel vind je in allerlei kleuren, maten en gewichten. Je vindt er dus zeker eentje die perfect past bij je interieur. Kies je eerder voor een strak, modern interieur? Dan combineer je vaker met staal of glas. Geniet de landelijke stijl je voorkeur? Dan ben je waarschijnlijk eerder op zoek naar een houten salontafel. De glazen salontafels zijn terug van eigenlijk nooit weggeweest en vinden makkelijk een plaats in een modern hedendaags interieur. Al moet je in dat geval zeker ook onderzetters voorzien, anders bestaat de kans dat je snel krassen maakt op je salontafel.

Naast het materiaal wordt ook de vorm bepaald door het geheel waarvan hij onderdeel zal uitmaken. Een kleine, lage salontafel zorgt voor een compacter gevoel, terwijl een ronde salontafel dan weer extra gezelligheid én vooral veel plaats biedt. Ideaal wanneer je hele vriendenkring over de vloer komt. Tegelijkertijd.
 

Zo’n salontafel kan meerdere functies hebben in je dagelijkse leven.

EEN MULTIFUNCTIONELE SALONTAFEL IS SUPERHANDIG

Zo’n salontafel kan meerdere functies hebben in je dagelijkse leven. De plek voor je hete tas koffie op een luie zondagochtend of de ondersteuning die je glas wijn nodig heeft op een late avond. De verzamelplaats voor tijdschriften of voor dat ene boek dat je al lang wilde lezen. Het meubel dat steeds in de bloemetjes wordt gezet met een vaas of geurkaars. Of wat dacht je van een salontafel met handige opbergruimte voor het speelgoed van je kroost?

JE IDEALE SALONTAFEL WACHT OP JE

Een salontafel uitkiezen doe je best met wat voorbereiding. Zoek eerst uit welke stijl je zoekt, welke kleuren bij je meubels passen en of je bij dit kleurenpallet blijft of liever wat contrasteert.

Zo kan een opvallend design ervoor zorgen dat je salontafel extra meerwaarde biedt aan je totaalinterieur. Haal je meetlat even boven en meet de hoogte van je zetel. Een salontafel is immers best even hoog als de zitting van je zetel, voor het ultieme comfort.

Kom met dit lijstje van eigenschappen naar de toonzaal van O&O Trendy Wonen wanneer je een salontafel wil kopen. We hebben immers alles wat je nodig hebt in je zoektocht naar de perfecte salontafel. Je vindt bij ons ongetwijfeld een mooie salontafel die je meteen mee naar huis kunt nemen!

Je ideale salontafel wacht op je.
 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »