• Lorem ipsum

Gepast comfort met een salon op maat

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Tv kijken? Gezellig keuvelen? Rustig een magazine lezen? Waarvoor je ook in je salon of zetel neerploft, het is altijd fijner in een kwalitatieve zetel die mooi in jouw leefruimte past, zowel qua stijl als qua afmetingen! Met een modulaire zetel stem je het formaat en de look-and-feel van jouw zitmeubel, perfect af op jouw woonkamer.

EEN SALON OP MAAT? PAST PERFECT!

We bouwen met z’n allen compacter en een zetel is vaak een groot meubelstuk. Klinkt als een contradictie, nee? Hoe krijgen we nu zoveel mogelijk zetel in een compacte woonkamer, zonder als Bob de Bouwer met de sloophamer door het huis te lopen? Met een salon op maat! Bij O&O Trendy Wonen kan je terecht voor een zetel op maat. Je kan spelen met formaat, materiaal en kleur en creëert zo jouw droommeubel. De enige beperking waarmee je rekening moet houden, zijn de afmetingen van jouw woonkamer.

Jouw salon op maat, met raad en daad.

JOUW SALON OP MAAT, MET RAAD EN DAAD

In onze gespecialiseerde meubelzaak staan onze medewerkers je graag met raad en daad bij tijdens het samenstellen van je meubel. Bij O&O Trendy Wonen, werken we met zetelmodules van minstens 20 centimeter. Door verschillende van deze modules te combineren, stellen we jouw perfecte zetel samen, in het materiaal en de kleur die jij verkiest. Deze zetel wordt dan vakkundig gefabriceerd, met een kwalitatief én persoonlijk eindresultaat tot gevolg.

Hoe fijn is het om je bezoek te kunnen verwonderen met het weetje dat je jouw zetel zelf hebt samengesteld? Klinkt goed, toch? Ontpop jezelf tot ware meubelontwerper en geniet jaren van jouw persoonlijk ontworpen salon!

EEN SALON OP MAAT, VAN ZETEL TOT TELEVISIEMEUBEL

Zo’n modulaire zetel hoeft helemaal niet duur te zijn, waardoor er nog genoeg budget over blijft om op zoek te gaan naar een bijpassende salontafel, tv-meubel of gezellig tapijt. Maak van je salon je eigen plek, waar je tot rust komt en met plezier gasten ontvangt. Een strakke zetel en een salontafel met glazen blad? Of liever een rustieke zetel, met een elegante houten salontafel? Alles kan, jij beslist! Laat je alvast inspireren door de tv-meubelssalontafels en zetels in onze webshop!

Een salon op maat, van zetel tot televisiemeubel.
 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »