• Lorem ipsum

Ga jij je interieur vernieuwen?

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Je droomt al jaren van een nieuw interieur. Heb je beslist om hier in 2019 werk van te maken? Wij geven je enkele tips en tricks waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van jouw nieuwe meubels.

BEZINT EER JE BEGINT MET JE INTERIEUR TE VERNIEUWEN

Een goede voorbereiding is alles om je nieuw interieurontwerp op een goede manier vorm te geven. Om al je dagelijkse activiteiten in huis een plekje te geven, mag een praktische indeling dus niet ontbreken. Welke meubelen wil je in welke kamer of wat staat op je wish list?

JE INTERIEUR METEN, IS WETEN

Meet af of de meubels van je dromen ook effectief werkelijkheid kunnen worden.

Denk goed na over schakelaars en stopcontacten. Ook met elementen die vast staan, zoals de open haard, trappen en ingebouwde kasten hou je logischerwijs rekening bij de vernieuwing.

KEUZESTRESS VOOR JE NIEUWE INTERIEUR

Een modern interieur straalt rust uit en heeft een eigentijds karakter. Cottage meubelen of andere elementen uit een landelijk interieur hebben vaak een open karakter met een authentieke look. Maximaliseer sowieso je open ruimte. Te veel meubelen of decoratie maken je ruimte kleiner. Overdaad is een vaak voorkomende valkuil bij het bepalen van je nieuwe woonstijl.

 

Naast de keuze van je meubelen, is de kleurkeuze een belangrijke knoop om door te hakken.
 

EENVOUD STAAT CENTRAAL IN EEN HEDENDAAGS INTERIEUR

Eenvoud siert je interieur. In 2019 staan echtheid en puurheid immers centraal. Natuurlijke materialen nemen opnieuw de bovenhand, maar ook cottage meubelen blijven populair. Verder is duurzaamheid een rode draad doorheen een hedendaags inrichting.

 

TRENDKLEUREN ZORGEN VOOR EEN EIGENTIJDS INTERIEUR

Beken kleur met je interieur. Naast de keuze van je meubelen, is de kleurkeuze een belangrijke knoop om door te hakken. In hedendaagse binnenhuisinrichting combineer je best neutrale kleuren zoals wit, grijs of zwart. Of ga voor warme trendkleuren die gelinkt zijn aan de natuur, zoals aardetinten. Verder is het een opkomende interieurstijl om op te vallen met overweldigende kleuren. Zo kan je een gewaagde dosis kleur aan je huis toevoegen.

De effectieve zoektocht naar meubels en decoratie is zonder twijfel dé leukste bezigheid bij de vernieuwing van je interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren en vraag raad aan een interieurspecialist. Alle medewerkers van O&O Trendy Wonen staan voor je klaar!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »