• Lorem ipsum

Een relaxzetel voor elke woonstijl

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Klassiek, industrieel of modern: welke woonstijl jij ook hebt, het is belangrijk om na een werkdag ontspannen thuis te komen. In een relaxzetel zit je daarom altijd op de juiste plaats. Comfort is daarbij de hoofdprioriteit: ga er dus maar lekker bij zitten en kies de relaxzetel die perfect bij jou past.

EEN RELAXZETEL OM NAAR UIT TE KIJKEN

Na een lange dag van hard werken en geconcentreerd bezig zijn, is het zalig om thuis te komen en heerlijk te gaan zitten in een mooie en comfortabele relaxzetel. Je rug is je dankbaar voor de soepele en onbelaste houding, en je nek vindt er de ideale steun. Doordat je in een relaxzetel gemakkelijk van positie kan wisselen, is deze ideaal om je lichamelijk welzijn te optimaliseren en rugklachten te verminderen. Je kan de hele dag uitkijken naar het moment waarop je in je relaxzetel neerploft!

 Je kan de hele dag uitkijken naar het moment waarop je in je relaxzetel neerploft!

LEDER OF STOF: EEN RELAXZETEL IN IEDER MATERIAAL

Sommige mensen verkiezen leder, anderen houden het bij stof. Een stoffen zetel is al van in het begin heel zacht, terwijl leder wat tijd nodig heeft om zich te vormen. Leder is gemakkelijk schoon te maken en heeft een tijdloze uitstraling. Het is compact, elastisch en stevig. Stof ziet er meteen warm en gezellig uit. Het is vooral een persoonlijke voorkeur: stem de zetel dus af op jouw smaak! Verschillende uitvoeringen van relaxzetels zijn trouwens zowel in leder als in stof te verkrijgen.

 

MANUELE OF ELEKTRISCHE RELAXZETEL?

De essentie van een relaxzetel is natuurlijk dat je de zetel kan verstellen om verschillende houdingen aan te nemen. Om van zitten naar liggen te gaan (en weer terug), zijn er verschillende systemen beschikbaar. Sommige relaxzetels kan je manueel aanpassen, bijvoorbeeld door aan een hendeltje te trekken. Andere relaxzetels zijn uitgerust met een lift, waarvan je de motor met een afstandsbediening kunt bedienen. Wil je een relaxzetel die helemaal op maat is? Dan kan je kiezen voor ingebouwde verwarming, een instelbare lendensteun, programmatie via een app… Je vindt dus altijd een zetel die helemaal volgens jouw wensen is!

De essentie van een relaxzetel is natuurlijk dat je de zetel kan verstellen om verschillende houdingen aan te nemen.
 

RELAXZETELS IN ALLE STIJLEN EN VORMEN

Van lichte tot donkere kleuren, afwerkingen in hout of met aluminium, een relaxzetel zal zeker niet misstaan in je interieur. O&O Trendy Wonen heeft een ruim assortiment aan modellen en materialen om jouw relaxzetel perfect bij jouw woonstijl te laten passen. Hou je van unieke vormen? We hebben heel wat zetels die modern en jong zijn. Spreekt klassiek je meer aan? In ons assortiment vind je ook relaxzetels met een robuuste uitstraling. Lig je niet graag in je eentje? Ook dubbele relaxzetels zijn een optie. Voor elk wat wils!

 

Van lichte tot donkere kleuren, afwerkingen in hout of met aluminium, een relaxzetel zal zeker niet misstaan in je interieur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »