• Lorem ipsum

Een relaxzetel heeft zoveel troeven!

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

DE TROEVEN VAN EEN RELAXZETEL

Geef toe, hoe heerlijk is het om na een druk dagje op het werk ’s avonds languit te luieren in die zalige relaxstoel? Geef je benen die verdiende rustpauze en kom eens een kijkje nemen in ons ruim aanbod aan relaxzetels. Het is tegenwoordig helemaal hip, bestaat in een manuele of elektrische versie en het heeft een meer ontspannend effect dan een gewone fauteuil!

 

EEN RELAXZETEL: EEN SURPLUS BOVENOP JE FAUTEUIL

Iedereen heeft wel een salonzetel om zich na een drukke dag warm in te nestelen, maar een relaxzetel zie je niet in iedere huiskamer, toch? Nochtans zijn de troeven van zo’n relaxzetel eindeloos: waar je een gewone fauteuil doorgaans niet achterover kan gooien om jouw benen die optimale en welverdiende rustpauze te geven, is een relaxstoel daar zelfs voor gemaakt! Voor mensen met vermoeide of zware benen is zo’n relaxzetel dus echt een aanrader. Maar ook voor jonge en vitale mensen die in optimale gezondheid verkeren, kan een relaxzetel wonderen doen voor je gevoel van welzijn; omdat je er helemaal van tot rust komt!

Een relaxzetel: een surplus bovenop je fauteuil.
 

EEN MANUELE RELAXZETEL OF TOCH LIEVER ELEKTRISCH?

Niets is zaliger dan ’s avonds die relaxstoel naar achteren te leggen zodat jij even kan relaxen. Wij beschikken over verschillende soorten relaxzetels om aan ieders voorkeur en budget te voldoen. Voor jouw optimaal comfort bieden wij naast manueel verstelbare relaxzetels ook elektrische relaxzetels aan met een liftfunctie. Zo kan jij met een eenvoudige automatische bediening jouw relaxzetel naar achteren leggen en jouw beentjes in de lucht gooien. Extra plus: wij bieden vijf jaar garantie op jouw aankoop van een elektrische relaxstoel!

Een relaxzetel: helemaal hip!

EEN RELAXZETEL: HELEMAAL HIP!

Elektrische relaxzetels associeer je al snel spontaan met ouderen in rusthuizen, toch? Dat hoeft nochtans helemaal niet zo te zijn! Onze design relaxzetels hebben een moderne look waardoor ze perfect passen in jouw interieur. Op die manier geeft het zelfs extra cachet aan jouw interieur. De tijd dat zo’n relaxzetel enkel paste in het rusthuis is allang vervlogen! Tegenwoordig is het helemaal hip om een relaxstoel te hebben als aanvulling op de meubelen in je leefruimte. Wie de film ‘Vijftig Tinten Grijs’ heeft gezien, zal zich herinneren dat Christian Grey ook zo’n moderne relaxstoel in zijn impressionant bureau had staan… Wie dus na een drukke dag niets liever wil dan languit relaxen in een comfortabele relaxzetel, komt best eens een kijkje nemen in ons uitgebreid assortiment.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »