• Lorem ipsum

Een landelijk interieur

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Op zoek naar klasse en comfort in je interieur? Laat je inspireren door de landelijke stijl en creëer een interieur waarin je tot rust komt. Laat je verleiden door zachte stoffen, natuurlijke houtkleuren, warme tapijten en dat alles in degelijke materialen. Erg modern of net heel klassiek, met een landelijk interieur kan je beide richtingen uit, de keuze is aan jou!

EEN LANDELIJK INTERIEUR, ONTELBAAR VEEL MOGELIJKHEDEN

Engelse cottage-stijl? Natuurlijke look met hout en aardetinten? Modern en toch landelijk met gerecycleerd steigerhout? Er zijn zoveel mogelijkheden met een landelijke toets, dat haast iedereen een type landelijke inrichting vindt die bij hem of haar past en die van zijn of haar huis een klassevolle thuis maakt.

Deze veelzijdigheid maakt een landelijk interieur ook zo tijdloos. Door de jaren heen werden verschillende accenten gelegd binnen de landelijke stijl en vielen verschillende landelijke trends te bemerken. De rode draad blijft echter ongewijzigd: klasse en gezelligheid.
 

Een landelijk interieur biedt tal van mogelijkheden om jouw huis die cosy en comfy toets te geven waarin het zalig thuiskomen is.

EEN LANDELIJK INTERIEUR?

Da’s gezelligheid troef! Je hoeft immers geen gediplomeerde interieurarchitect te zijn om je huis onder te dompelen in een oase van rust. Een landelijk interieur biedt tal van mogelijkheden om jouw huis die cosy en comfy toets te geven waarin het zalig thuiskomen is. Enkele tips om maximale gezelligheid uit jouw landelijk interieur te halen? Blijf trouw aan de stijl en probeer geen hypermoderne, strakke of al te flashy details te integreren, maar kies voor rustige en harmonieuze kleuren. Blijf ook weg van te veel wit, dit zal het geheel te steriel maken.

Onder andere bij O&O Trendy Wonen vind je een uitgebreide collectie landelijke meubels en onze medewerkers staan je graag met raad en daad bij om het maximale uit jouw landelijk interieur te halen.
 

EEN LANDELIJK INTERIEUR VOOR ELKE KAMER IN HUIS!

Denk gerust een stapje verder dan de leefruimtes zoals woonkamer en keuken wanneer het over een landelijk interieur gaat. Trek de gezelligheid door naar de slaapkamer en ga voor landelijk en romantisch. Het grote aanbod aan landelijke meubels maakt dat een landelijke inrichting voor elke kamer mogelijk is en dit voor ieders budget. Of wat dacht je van een combo met landelijke meubels uit onze meubelwinkel, gecombineerd met enkele vintage items die je met een likje verf een tweede leven geeft?

Een landelijk interieur voor elke kamer in huis!
 

Een betaalbaar landelijk interieur met een pronkstuk uit de Kringwinkel of vanop de (plaatselijke) rommelmarkt, gecombineerd met tijdloze meubelen uit het landelijke assortiment van O&O Trendy Wonen, wat denk je daarvan?
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »