• Lorem ipsum

Een boxspring voor elke interieurstijl

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Boxsprings zijn al een aantal jaren erg populair. Tegenwoordig kiest nog maar een kleine minderheid voor een klassiek bed, de meerderheid van de kopers gaat resoluut voor een boxspring. En dat heeft grotendeels te maken met de vele voordelen die het oplevert. De beddenbodem is opgebouwd uit duurzame springveren, waardoor jij jouw slaapcomfort naar een hoger niveau tilt. Bovendien passen ze in elke interieurstijl, van klassiek en cottage tot modern en industrieel.

EEN BOXSPRING AFGESTEMD OP JOUW INTERIEUR

De slaapkamer is uitgegroeid tot een plek waar we ons goed willen voelen. Daarom wint het design van de slaapkamer de laatste jaren aan belang. Welke boxspring je ook kiest, het is belangrijk dat je die afstemt op de rest van het interieur. Zorg er steeds voor dat het gekozen exemplaar perfect past bij de muurbekleding, de vloer en de gordijnen, zowel qua design als qua kleur. Door het hoofdbord, de materiaalkeuze en eventueel het motief van de stoffering te bepalen, stem je je boxspring naadloos af op de stijl van jouw interieur.

EEN KLASSIEKE OF ELEKTRISCHE BOXSPRING?

Boxsprings zijn verkrijgbaar in elektrische varianten, waarbij het hoofd- en het voeteneinde in de hoogte versteld kunnen worden met behulp van motoren. Handig voor wie ’s avonds in bed nog een boek wil lezen of televisie wil kijken zonder een stijve nek te krijgen. Wil je partner liever al gaan slapen terwijl jij nog tv wil kijken? Er zijn modellen waarvan de beide kanten apart versteld kunnen worden. Zorg er dan wel voor dat je twee aparte matrassen kiest. Oorspronkelijk werd een elektrische boxspring het vaakst gekozen door liefhebbers van moderne en industriële interieurs, maar tegenwoordig worden ze ook steeds vaker toegepast in landelijke slaapkamers.

 

EEN BOXSPRING VOOR EEN LANDELIJK, MODERN EN INDUSTRIEEL INTERIEUR

Welke boxsprings het best passen in een landelijk dan wel modern of industrieel interieur, daar zijn geen richtlijnen voor.  

Een boxspring voor een landelijk, modern en industrieel interieur.
 
Al zal een exemplaar met een stoere, zwarte lederlook wellicht beter passen in een moderne slaapkamerinrichting, en één in een felle kleur of uit een ruwer materiaal beter tot zijn recht komen in een industrieel interieur. Een boxspring met een klassiek hoofdbord in een stijlvolle, zachte kleur geeft dan weer vooral een landelijke slaapkamer een royale uitstraling. Maar het is vooral belangrijk dat de materiaal- en de kleurkeuze past bij de rest van de slaapkamerinrichting.

WELKE BOXSPRING VERKIES JIJ?

Eén van de grootste voordelen van een boxspring is dat je deze volledig kan samenstellen naar jouw persoonlijke smaak. Door de diversiteit aan modellen, materialen en stoffen, en de uitgebreide keuze aan kleuren, uitvoeringen en afwerkingsmogelijkheden creëer jij een gepersonaliseerde boxspring op maat van jouw woondroom en aangepast aan het interieur van je slaapkamer. Met een hocker naast het bed, een passend voetbord of een voetbankje aan het uiteinde van het bed zorg je voor de perfecte finishing touch. Wil jij weten welk exemplaar perfect past in jouw interieur? Breng dan eens een bezoekje aan onze meubelwinkel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »