• Lorem ipsum

De luxe van opbergkasten

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Less is more, dat is tegenwoordig de trend in binnenhuisarchitectuur. Het mag allemaal wat strakker, en hoewel moderne interieurs zich altijd hebben laten kenmerken door strakke belijning, zien we de laatste jaren dat ook steeds meer landelijke interieurs de strakkere richting op gaan. Hét meubel dat perfect in die trend past? De opbergkast! Wij lichten graag de luxe toe van het hebben van opbergkasten in je woning.

OPBERGKASTEN VOOR INSTANT KLASSE

Denk eens even na over hoeveel spullen je in huis hebt die je zelden gebruikt of nodig hebt, maar die je niet kan weggooien en dus liever een plekje in huis geeft? Dat zijn er wel wat, nietwaar? Beeld je dan eens in dat je al die spullen op open legplanken in je woning neerlegt. Een slordig boeltje, toch? Dat dachten wij ook. Met opbergkasten maak je instant komaf met die onverzorgde uitstraling en haal je niet alleen meer opbergruimte in huis, maar ook meer klasse!

OPBERGKASTEN VERHOGEN DE WAARDE VAN JE HUIS

Wist jij al dat opbergkasten op maat van je interieur de waarde van je huis verhogen? Stel dat je ooit je huis zou verkopen, dan zal een opbergkast in de leefruimte een positieve invloed hebben op het gevoel van de kopers. Dat valt deels te verklaren door het feit dat nieuwe eigenaars hun oude meubelen niet graag mee verhuizen, en maar al te graag hun oude spullen meteen veilig en proper opbergen in een stijlvolle opbergkast, waardoor ze meteen met een zen-gevoel in hun nieuwe woonst kunnen trekken.

Opbergkasten zijn er in alle maten en vormen, waardoor jij steeds een opbergkast vindt op maat van jouw interieurdroom.

OPBERGKASTEN OP MAAT VAN JOUW INTERIEUR

Opbergkasten zijn er in alle maten en vormen, waardoor jij steeds een opbergkast vindt op maat van jouw interieurdroom. Of je nu een elegante vitrinekast verkiest in de leefruimte, een schoenenkast voor je uitgebreide schoenencollectie in de traphal of een grandioze voorraadkast in de keuken, de toepassingen zijn enorm. Opbergkasten passen door hun veelzijdige toepasbaarheid in elke woonstijl en in elke kamer. Met een opbergkast in jouw geliefkoosde uitvoering, stijl en materiaal geef jij je interieur die gedroomde luxueuze uitstraling!

 

GESLOTEN EN OPEN OPBERGKASTEN

Door talrijke spullen een plaatsje te geven in opbergkasten in huis, vermijd je dat je huis een chaotische boel wordt. Opbergkasten vervullen dus een esthetische rol voor de uitstraling van je woning. Gesloten opbergkasten met klassieke kastdeuren of schuifdeuren zijn ideaal om snel veel spullen in op te bergen waardoor je instant een verzorgd uitzicht krijgt en daarenboven vermijd dat je spullen onder het stof belanden. Open opbergkasten bieden dan weer de mogelijkheid om mooie spullen uit te stallen zoals boeken, foto’s of decoratieartikelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »