• Lorem ipsum

Dé ideale zetel voor slaapkoppen!

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Na een lange werkdag nestel je je in de zetel en doe je even je ogen toe. Voor je het weet, heb je een uur geslapen en ook je rug heeft het geweten. Klinkt bekend? O&O Trendy Wonen heeft de ideale zetel in huis. Eentje die je het allerbeste dutje van je leven bezorgt. Maak kennis met de hoekzetel, veelzijdig op zoveel vlakken.

ERGONOMISCH VERANTWOORD SLAPEN IN EEN ZETEL

Als je ogen weleens toevallen tijdens het binge watchen op de zetel, kies je best voor een hoeksalon met slaapfunctie. Zo’n multifunctionele zetel heeft het comfort van een echt bed. Aangezien je languit kan liggen zonder je in allerlei houdingen te moeten wringen, is je rug je zeker dankbaar. De hoekzetels zijn bovendien volledig moduleerbaar, zodat ze in elke leefruimte passen. Zo kan je ook zonder zorgen op je favoriete zij liggen. Wat kussens en een plaid voor extra gezelligheid, nog een kom chips voor de kleine honger erbij en je avond kan niet meer stuk.

 

Een zetel is ontegensprekelijk een vast element in elke huiskamer.

EEN ZETEL DIE IEDEREEN WIL

Een zetel is ontegensprekelijk een vast element in elke huiskamer. Vaak is het een kwestie van zoeken naar een goed model dat voldoende plaats biedt en de beschikbare ruimte in de woning optimaal benut. Dankzij de multifunctionele opstelling van een hoeksalon is dergelijke zetel echt populair te noemen. Bovendien vind je deze zetels in allerlei maten en kleuren. Hou wel in je achterhoofd dat zo’n hoekzetel een prominente plaats in je leefruimte inneemt. De kleur én de stijl ervan zijn dus zeer belangrijk. Of je nu gaat voor een strakke design zetel, een kleurrijke zetel voor wat contrast of een landelijke zetel die tijdloos is, O&O Trendy Wonen heeft hem gegarandeerd in huis!

NIETS DAN VOORDELEN MET ZO’N ZETEL!

Je zetel is het gezellige hart van je huis. Talrijke bezoekers ontvangen, chillen na een drukke werkdag, uitzieken of gewoon rustig een tas koffie drinken, het kan allemaal in deze zetel. De hoekopstelling zorgt ervoor dat iedereen met elkaar in gesprek kan gaan en dat aperitiefhapjes voor iedereen bereikbaar zijn. Een hoekzetel is dus niet alleen plaatsbesparend, het zorgt ook voor heel wat gezelligheid. Zo’n hoekzetel hoeft trouwens niet altijd in een hoek geplaatst te worden.

Een hoekzetel is niet alleen plaatsbesparend, het zorgt ook voor heel wat gezelligheid.
 

Je kan er ook een kamer visueel mee afbakenen zonder in te boeten in de openheid van je leefruimte. Niets dan voordelen dus! Maar begin nu niet meteen alle meubelen aan de kant te schuiven als jij een hoeksalon in huis wil halen. De interieurspecialisten van O&O Trendy Wonen geven je graag advies. Heb je een van onze hoeksalons op het oog en wil je weten of hij past bij je huidige meubelen? Dan helpen we je daar graag bij. Kom langs in onze toonzaal en dan bespreken we het samen.  
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »