• Lorem ipsum

De ideale wandkast voor jouw woonkamer

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Wil je jouw boekencollectie uitstallen in een prachtige wandkast? Zoek je nog een plekje voor je mooiste servies, of past je verzameling niet meer in je oude vitrinekast? Wandkasten zijn er in alle maten, materialen en kleuren. De keuze hangt af van de functie van de kast, de stijl van je woonkamer en de voorziene ruimte. Wij vatten voor jou samen welke opties er zijn en hoe je de perfecte wandkast voor jouw woonkamer vindt.

DE GROOTTE VAN JE WANDKAST

Alles begint bij de afmetingen van de ruimte die je ter beschikking hebt. Heb je slechts een klein hoekje vrij of mag de wandkast een hele muur innemen? Ook de voorwerpen die je in je wandkast wil uitstallen zijn van belang. Heb je een opbergkast nodig om kleine zaken in weg te stoppen? Of wil je graag een kast waar je boeken, planten en andere decoratieve elementen een mooi plekje in wil geven? Als je deze vragen voor jezelf beantwoord hebt, weet je al grotendeels hoe jouw kast er moet uitzien.

OPEN EN GESLOTEN WANDKASTEN

Kies je voor een open wandkast, dan heb je de mogelijkheid om het decoratieve karakter van je kast uit te spelen. Door foto’s, planten, boeken en kaarsen uit te stallen, creëer je meteen sfeer in je woonkamer. Een gesloten wandkast is dan weer ideaal om zaken in op te bergen die niet in het zicht hoeven te liggen. Zoek je een opbergkast om je tv en bijbehorende apparatuur te verbergen of het speelgoed van je kinderen in weg te stoppen? Een wandkast biedt de beste oplossing!

Twijfel je nog over de grootte en het doel van je nieuwe wandkast?

ZELF EEN MODULAIRE WANDKAST SAMENSTELLEN

Twijfel je nog over de grootte en het doel van je nieuwe wandkast? Heb je behoefte aan een opbergkast, maar is een mooie boekenkast ook iets dat je aanspreekt? Geen probleem. Bij moderne wandkasten is het immers mogelijk om ze helemaal op maat samen te stellen. Zo kan je ervoor kiezen om een deel van je kast gesloten te laten, en een ander deel open. Bovendien is het mogelijk om met hogere en lagere planken in de kast te werken, wat dan weer dynamiek creëert.

DE MOOISTE WANDKASTEN VIND JE BIJ O&O TRENDY WONEN

Ben je op zoek naar een unieke wandkast die helemaal aan jouw wensen voldoet? Of heb je in één van onze folders een leuke boekenkast gezien voor een prijsje? Kom dan snel langs in onze showroom om een moderne wandkast op de kop te tikken. Dankzij de modulaire systemen van het Italiaanse merk Colombini, waar we bij O&O Trendy Wonen graag mee werken, kan jij je wandkast volledig bij ons laten uittekenen. Zo vind je zonder twijfel een wandkast die perfect in je woonkamer past.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »