• Lorem ipsum

Creëer het interieur van je dromen

2 Nov 2020
door O&O Trendy Wonen

Je wordt overladen met interieurstijlen, meubelwinkels en wooninspiratie. En tùùrlijk wil jij graag dat interieur van je dromen, maar hoe creëer je het? Met onze tips woon jij binnenkort in jouw gedroomde paleis. Wij lichten graag toe met welke factoren jij idealiter rekening houdt bij de inrichting van jouw droomwoning.

JOUW INTERIEUR IN JE FAVORIETE WOONSTIJL

Eerst en vooral moet je nagaan welke interieurstijl jouw voorkeur geniet. Ben je fan van landelijk wonen, eerder te vinden voor een moderne uitstraling of liefhebber van de industriële woonstijl? Probeer te achterhalen naar welke woonsferen jouw voorkeur uitgaat. Van zodra je daar uit bent, kijk je met een andere bril naar de overdaad aan meubelen waaraan je wordt blootgesteld. Zoek meer informatie en inspiratie over jouw geliefkoosde woonstijl, en je zal merken dat je al snel een beeld hebt gevormd van het interieur waarin jij het liefst wil wonen.

MEUBELEN EN MATERIALEN VOOR JOUW INTERIEUR

Als je daaruit bent, dan ga je op zoek naar specifieke meubelen die je mooi vindt. Welke meubelen passen in de stijl die jij prefereert? En welke materialen genieten jouw voorkeur?Hou je van hout, en overwegend natuurlijke materialen, of ben je eerder fan van de betonlook, lederlook of ruwere materialen? Houd bij de keuze van de meubelen steeds in gedachte welke sfeer je wil creëren in je woonst. Wil jij dat je interieur een rustgevende sfeer uitstraalt, of eerder een stoere sfeer oproept? Of droom je van een uniek en speels interieur? Al deze vragen helpen je op weg bij het creëren van de woning van jouw dromen.

 

KLEUR HET INTERIEUR VAN JE DROMEN

Hiermee samenhangend moet je jezelf de vraag stellen welke kleuren je het liefst gereflecteerd ziet in het interieur van jouw dromen.
 

Het interieur van je dromen start met de juiste meubelen.
 
Wil jij zachte aardetinten en taupe voor een harmonieus effect, een interieur in zwart-wit contrasten of een kleurrijk, eclectisch interieur dat perfect past bij jouw veelzijdige persoonlijkheid? Houd steeds rekening met de sfeer die je beoogt en met je individualiteit. En houd in je achterhoofd dat kleuren een bepaalde stemming bij je oproepen: zo hebben groentinten een rustgevend effect op je gemoed, terwijl rood bijvoorbeeld een oppeppende werking heeft.
 

HET INTERIEUR VAN JE DROMEN START MET DE JUISTE MEUBELEN

Bij de creatie van het interieur van je dromen spelen de meubelen een voorname rol. Het klinkt misschien gek, maar het kan helpen als je eerst de meubelen, accessoires en decoratieartikelen uitkiest alvorens je de verfkleur voor de muren gaat uitkiezen. Zo ben je er zeker van dat de muurverf ook past bij de meubelen en de decoratiespullen. Meer weten over hoe je het interieur van je dromen creëert? Contacteer ons gerust voor meer advies of kom eens langs in onze meubelwinkel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »